TAEKWONDO KAWARMALA

Vakantie 2017

Posted by on nov 13, 2017

Vakantie 2017

Op dinsdag 3 Oktober j.l. vertrokken Roy en Maria naar Schiphol Amsterdam om op vakantie te gaan naar Indonesië en Malaysia.
Op woensdag 4 Oktober arriveerden wij  in JKT op het vliegveld Soekarno Hatta.
 
Jakarta is een wereldstad en er is van alles te beleven daar. Na een verblijf van 6 nachten ging de reis door naar Kuala Lumpur, Malaysia.
Kuala Lumpur is een  grote stad, veel hoge gebouwen,wolkenkrabbers en de autowegen zijn ook breed net als hier in Europa.
 
Ons hotel was vlakbij de bekende toeristische trekpleister Bukit Bintang.
Bijna de hele dag zijn de winkels open, vooral in de avonduren is het lekker gezellig, overal makan makan.
De tweede dag gingen wij de bekende twin towers bezoeken,het was echt indrukwekkend en mooi, heel veel toeristen daar, de meeste zijn Chinezen.
Na  een verblijf van 5 nachten ging de reis door naar Jogjakarta ( midden Java )
 
Jogja is een mooie stad, je kan daar lekker relaxed leven, ’s morgens fitnessen en zwemmen en daarna lekker ontbijten. ’s avonds lekker wandelen jalan jalan naar Malioboro met de becak.
En ook een bezoek brengen naar de pasar ( markt ), wel in de ochtenduurtjes want de pasar is al om 0.5.00 open tot 09.00 uur.
Op vrijdag 20 oktober keerden wij terug naar Jakarta.
 
Op de zondag  hebben wij een car free day meegemaakt in JKT, lekker gezellig en druk, mensen die kwamen niet alleen om te sporten maar ook lekker makan makan ( eten )
alles kan je krijgen. Woensdag 25 Oktober mochten we weer veilig landen in Amsterdam.
 Voor ons blijf Indonesië toch een prachtig land, daar waar onze roots liggen.